Manual d'Autodefensa en l’assetjament immobiliari

No són poques les ocasions en les quals una família llogatera afronta situacions angoixants com que no li renovin el contracte, li apugin el lloguer de forma sobtada o que la propietat es negui a fer un bon manteniment del pis. I és normal sentir-se indefensa. Però, com podem tenir la certesa de que som víctimes d'un abús? 

L'Observatori DESC, el Sindicat de Llogateres i Entrepobles presentem aquesta guia per identificar situacions d'assetjament immobiliari i denunciar-les a l'Administració, qui ha de prendre accions gràcies a Llei d'Habitatge catalana aprovada el 2007. A més, també inclou un model de denúncia en word perquè puguis emplenar-lo. A més, si vols, l'Observatori DESC ens oferim a representar-te tant a tu com a les teves veïnes! Per fer-ho també hauràs d'omplir el model de representació que també trobaràs en aquesta guia i enviar-ho a habitatge@observatoridesc.org acompanyat del teu DNI (i el de les altres veïnes, en cas que la denúncia sigui col·lectiva).

Si tens qualsevol dubte sobre la guia també pots escriure'ns a habitatge@observatoridesc.org i a sindicat@sindicatdellogateres.org.

Information

Tipus publicació
Llibres i Informes
Editorial
Observatori DESC
Data de publicació
febrer 2023
Autors/es
Alfredo Palomera Zaidel, Aldo Reverte